Od Dachaua do športne legende

Zadnji pričevalci

Spomini internirancev italijanskih fašističnih taborišč
 
Spoštovani,
 
protokol Državnega zbora je sporočil informacije o odprtju razstave Zadnji pričevalci v Državnem zboru, na katero ste še posebej toplo vabljeni vi kot tudi vaši prijatelji, sorodniki in znanci.

Odprtje razstave je v ponedeljek, 27. januarja, ob 10. uri, v Državnem zboru, Šubičeva ulica 4, 1000 Ljubljana.
 
Prosijo nas, da se na Recepciji Državnega zbora, oglasimo že od 9.30 dalje. Za vstop v Državni zbor potrebujemo osebni dokument, zato ga imejte, prosim, s seboj.

Zaželeno je, da prisotnost na odprtju potrdite in sporočite, koliko oseb se bo odprtja udeležilo. Sporočite svoj prihod na telefonsko številko: 040 591 719, pošljite sms ali elektronsko pošto na naslov ustrle@zrc-sazu.si.

Ob odprtju razstave, ki bo v državnem zboru gostovala od 27. januarja do 10. februarja 2014, nas bo nagovoril predsednik Državnega Zbora Janko Veber.

Na odprtju bo poskrbljeno za spremstvo do razstavnega prostora v preddverju velike dvorane in za stole. Zakuske ob odprtju ne bo.

Obisk razstave bo mogoč ob delavnikih, od 9. do 15. ure, razen v času sprejemov in drugih organiziranih dogodkov v preddverju velike dvorane. Obiskovalci lahko obisk napovedo po telefonu 01 478 94 00.
 
Z lepimi pozdravi,
 
Dr. Urška Strle

Nazaj - Dogodki
Objavljeno v rubriki Dogodki, 23.01.2014